Mensen en hun onderlinge interactie

De hoofdingang van Achmea

De zesde Gilde Sessie alweer en deze editie gaat zich afspelen op het intermenselijke vlak. Met als werktitel “mensen en hun onderlinge interactie” zinspelen we opzichtig op het Agile Manifesto. Aangezien Agile voor een niet te klein deel gaat over samenwerking, willen we hier graag een hele Gilde Sessie aan gaan wijden.

Programma Gilde Sessie 6

Donderdag 26 september 2019 zal Achmea tussen 15.00 uur en 18.00 uur de deuren openen voor Agile Apeldoorn. Mocht je willen komen, zorg er dan voor dat je op tijd bent, zodat we direct kunnen beginnen.

Op het programma staan twee sessies. Een deel van de middag gaan we kijken naar het feedback en groeimodel, zoals het bij Achmea wordt gebruikt. Het andere onderwerp gaat over Insights Discovery, een kleurenmodel dat mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen en daarmee zorgt voor een sterke basis voor effectieve samenwerking. Twee onderwerpen waarmee we dieper ingaan op mensen en hun onderlinge interactie.

Insights Discovery mensen kleurenmodel persoonlijk profiel

Het kleurenmodel van Insights Discovery.

Aanmelden Gilde Sessie 6

Aanmelden kan heel eenvoudig, door op deze link te klikken en het bijbehorende formulier in te vullen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Graag tot dan in Apeldoorn!

Veel gestelde vragen

In onderstaande 10 vragen staan een aantal praktische zaken die goed zijn om te weten.

1. Waar is Gilde Sessie 6?
We zijn te gast bij Achmea in Apeldoorn. Het adres is Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn.

2. Kan ik daar ook parkeren?
Jazeker. Op dat adres is voldoende parkeergelegenheid. Laat tijdig weten of je hiervan gebruik wilt maken, zodat we je kunnen aanmelden.

3. Hoe laat moet ik er zijn?
We hebben een vol programma en willen graag stipt om 15:00 uur starten.

4. Hoe kom ik bij de ruimte?
Na het parkeren kan jij je aanmelden bij de receptie. Daar ontvang je een bezoekerspas en word je naar de ruimte geleid.

5. Wat kost het deelnemen aan deze Gilde Sessie?
Onze Gilde Sessies zijn gratis. In dit geval stelt Achmea een ruimte beschikbaar. Daar zijn we als Agile Apeldoorn ook enorm blij mee!

6. Hoe kan ik mij aanmelden?
Ga dan naar de pagina “Aanmelden Gilde Sessie”. Daar staat een formulier waarmee je eenvoudig jezelf kan aanmelden.

7. Mag ik mijn collega(‘s) meenemen?
Uiteraard en graag zelfs! Zorg er wel even voor dat zij zichzelf aanmelden via onze website. Hierdoor hebben we een totaaloverzicht (en de namen) van alle deelnemers. In het bericht bij aanmelden de namen van collega’s noemen, is ook goed.

8. Hoe kan ik mij afmelden?
Afmelden kan niet. Geintje natuurlijk, het kan altijd voorkomen dat je plotseling niet kunt. Alleen hebben we in het verleden best wel eens last gehad van meerdere last-minute afmeldingen. Aanmelden is niet vrijblijvend: als je hebt aangemeld, gaan we er wel vanuit dat je ook komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dit dan (graag zo snel mogelijk) weten bij iemand van de organisatie of via contact.

9. Waar en wanneer is Gilde Sessie 7?
Dat weten we nog niet! Als je een idee hebt, neem dan contact met ons op. Of laat het weten bij de zesde Gilde Sessie! Het streven is om in Q4 (oktober, november, december) weer samen te komen.

10. Waar kan ik terecht met andere vragen?
Neem contact op met Agile Apeldoorn, of rechtstreeks bij iemand van de organisatie.

De hoofdingang van Achmea
De hoofdingang van Achmea.

Reageren