Hoe een betere Scrum Master te worden

Groei

De zevende Gilde Sessie alweer en we gaan hard aan de slag om de Scrum Master te worden die we altijd al wilden zijn. De titel van deze Gilde Sessie luidt: “hoe een betere Scrum Master te worden (en misschien ook een beter mens)”, en zal middels gave theorieën en Liberating Structures jou helpen je volgende stappen te bepalen. Let op: deze sessie is niet geschikt voor Scrum Masters die zich niet verder willen ontwikkelen.

Programma Gilde Sessie 7

Donderdag 21 november 2019 zal Kadaster tussen 17.00 (18.00) uur en 21.00 uur de deuren openen voor Agile Apeldoorn. In tegenstelling tot enkele eerdere sessies, vindt deze in een ander kantoor in Apeldoorn plaats (in het centrum). Daarbij komt het voordeel dat je gelijk het beste uitzicht over de regio krijgt, dat er is! Mocht je mee willen eten, dan kun je dit aangeven in het aanmeldformulier.

Om de diepte in te gaan en een betere Scrum Master te kunnen worden, gaan we met elkaar op zoek naar onze Ikigai (dat staat ongeveer voor “reden om te zijn”). Het concept van Ikigai biedt houvast om met elkaar het gesprek aan te gaan over doelen, dromen, wensen en talenten. Dat gaat helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ikigai model

Aanmelden Gilde Sessie 7

Aanmelden kan heel eenvoudig, door op deze link te klikken en het bijbehorende formulier in te vullen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Graag tot dan in Apeldoorn!

Veel gestelde vragen

In onderstaande 10 vragen staan een aantal praktische zaken die goed zijn om te weten.

1. Waar is Gilde Sessie 7?
We zijn te gast bij Kadaster in Apeldoorn. Het adres is Hofstraat 110, 7311 KZ Apeldoorn.
Let op: dit is niet dezelfde locatie als waar we eerder bij Kadaster zijn geweest.

2. Kan ik daar ook parkeren?
Jazeker. Op dat adres is voldoende parkeergelegenheid. Laat tijdig weten of je hiervan gebruik wilt maken, zodat we je kunnen aanmelden. Daarnaast is de locatie op loopafstand van het bus- en treinstation, dus ook met het Openbaar Vervoer moet het geen enkel probleem zijn.

3. Hoe laat moet ik er zijn?
Als je mee wilt eten, dan graag tussen 17.00 uur en 17.30 uur (afhankelijk van hoe snel je kunt eten). We willen om 18.00 uur met het programma starten, dus dan willen we geen avondeten meer op de tafels hebben liggen.

4. Hoe kom ik bij de ruimte?
Na het parkeren kan jij je aanmelden bij de receptie. Daar ontvang je een bezoekerspas en word je naar de ruimte geleid.

5. Wat kost het deelnemen aan deze Gilde Sessie?
Onze Gilde Sessies zijn gratis. In dit geval stelt Kadaster een ruimte beschikbaar. Daar zijn we als Agile Apeldoorn ook enorm blij mee!

6. Hoe kan ik mij aanmelden?
Ga dan naar de pagina “Aanmelden Gilde Sessie”. Daar staat een formulier waarmee je eenvoudig jezelf kan aanmelden.

7. Mag ik mijn collega(‘s) meenemen?
Uiteraard en graag zelfs! Zorg er wel even voor dat zij zichzelf aanmelden via onze website. Hierdoor hebben we een totaaloverzicht (en de namen) van alle deelnemers. In het bericht bij aanmelden de namen van collega’s noemen, is ook goed.

8. Hoe kan ik mij afmelden?
Afmelden kan niet. Geintje natuurlijk, het kan altijd voorkomen dat je plotseling niet kunt. Alleen hebben we in het verleden best wel eens last gehad van meerdere last-minute afmeldingen. Aanmelden is niet vrijblijvend: als je hebt aangemeld, gaan we er wel vanuit dat je ook komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dit dan (graag zo snel mogelijk) weten bij iemand van de organisatie of via contact.

9. Waar en wanneer is Gilde Sessie 8?
Dat weten we nog niet! Als je een idee hebt, neem dan contact met ons op. Of laat het weten bij de zevende Gilde Sessie! Het streven is om in Q1 (januari, februari, maart) weer samen te komen.

10. Waar kan ik terecht met andere vragen?
Neem contact op met Agile Apeldoorn, of rechtstreeks bij iemand van de organisatie.

Kadaster
Hoofdkantoor van Kadaster

Reageren