Gilde Sessies

Halverwege 2018 hebben we onze eerste bijeenkomst georganiseerd. Gaaf om bij Gilde Sessies met Scrum Masters, Agile Coaches, collega’s en vakgenoten samen te komen!

We streven ernaar om ieder kwartaal een Gilde Sessie te organiseren. Deze bijeenkomsten worden steeds door wisselende leden georganiseerd. Daarnaast proberen we telkens op een andere locatie in onze regio af te spreken. De eerste vier edities waren in Apeldoorn en bij de vijfde gingen we voor het eerst naar Deventer.

Vaak verwelkomen we nieuwe deelnemers, maar we zien ook regelmatig dezelfde gezichten. De betrokkenheid binnen ons netwerk is dus groot. En elke Gilde Sessie staat in het teken van een bepaald thema. Tot nu toe waren deze bijeenkomsten op een doordeweekse middag/avond. Vanwege het tijdstip beginnen we meestal met avondeten zoals pizza’s, maar dat verschilt per editie. De invulling kan dus verschillen, maar we zijn bezig om een rode draad in de sessies aan te brengen. Met andere woorden: een herkenbaar format voor Agile Apeldoorn.

Gilde Sessies overzicht

Hieronder het overzicht van alle Gilde Sessies die zijn georganiseerd. Over deze bijeenkomsten zijn ook blogs geschreven, zodat je kan teruglezen hoe het was. Heb je een idee voor een volgende editie of bijvoorbeeld een locatie beschikbaar? Neem dan contact met ons op! Alvast bedankt daarvoor en graag tot ziens bij onze volgende Gilde Sessie.

9. Gilde Sessie 9

  • Editie: Q2 2020 –> wordt iets later door corona
  • Datum: 28-07-2020
  • Organisatie: Agile Apeldoorn
  • Locatie: Online
  • Onderwerp: Het dienen van de Product Owner
  • Blog: N.v.t. (nog)
  • Aanmelden: HIER

8. Gilde Sessie 8

7. Hoe een betere Scrum Master te worden

6. Mensen en hun onderlinge interactie

5. Scaling

4. Scrum zonder hartslag

3. De Scrum Master als bemiddelaar

2. De rol van Scrum Master

1. Liberating Structures

Gilde Sessie 1 over Liberating Structures
Gilde Sessie 1 over Liberating Structures.